Vino&hrana
26. 07. 2016
CARSKI LOV
Jedinstveni princip spremanja divljači po receptima starim nekoliko stotina godina, brižljivo odabrani i servirani na autentičan način, za prave poznavaoce vina i hrane - restoran "Carski lov" na Ada Huji Vam pruža priliku da se vratite u prošlost.
Foto portal-srbija.com
Egzotični specijaliteti, zaliveni vrhunskim vinima neponovljivih ukusa, skladno spojena sa živopisnim salatama, deserti koji bude najskrivenije strasti. Jagnjetina ispod sača, gulaš od divljači, punjeni fazan, špikovana pečenja od divljači, zec i srneća leđa, biftek od jelena sa sosom od brusnica, supa od fazana sa knedlama, srneći medaljoni, specijaliteti od svih vrsta morske i rečne ribe...
Restoran ima 70 mesta, letnja bašta 90 mesta.
Petkom i subotom tamburaški orkestri.
Radno vreme: Svim danima od 10h - 23h
Nema komentara.