Pošalji prijatelju

Vino&hrana

16. 07. 2016

PAŠA

Restoran Paša - Autentičan riblji restoran sa dugogodišnjom tradicijom u kuvanju riblje čorbe.

Foto portal-srbija.com

Ambijent godinama nastajao sklapajući istovremeno prirodno okruženje, ponudu u restoranu i opuštenu atmosferu na Zemunskom keju

Restoran - splav na vodi koji od nastanka do današnjih dana opstaje u svojoj ponudi hrane. Ovde se uz domaću riblju čorbu koja se kuva i poslužuje tokom čitavog dana, nude i specijaliteit od rečne ribe.

Riba je uvek sveža, često se sprema sveže ulovljena. U ovom restoranu još uvek postoji običaj da se riba kupuje od čuvenih dunavskih alasa.

Specijaliteti nisu toliko raznoliki koliko se vlasnici trude da hrana bude jednostavna, zdrava i naravno pre svega sveža

Desk FoNeta

Nema komentara.

Najčitanije

Najviše komentara