Pošalji prijatelju

Vino&hrana

16. 07. 2016

KOD KAPETANA

Na obali Dunava, pri kraju Dunavskog keja u Zemunu, koji još uvek čuva duh minulih, boemskih vremena, smestio se restoran Kod Kapetana

Foto portal-srbija.com

Prijatno mesto kojim sa puno umeća i iskustva kormilari neobični 'kapetan' Dragan Martinković, poreklom rođeni Beograđanin, baštini u punom smislu reči odličnu reputaciju kultnog mesta devedesetih, restorana Dionis (nalazio se na uglu ulica Požarevačke i Božidara Adžije).

Kuvari restorana Kod Kapetana preporučuju specijalitete kao što su buzara sa prstacima i gamborima i hobotnica na kapetanov način (po specijalnim, još neotkrivenim receptima).

Kao i u prethodnom restoranu Dionis, kuvari se igraju ukusima slano-slatko, pa rado nudim svojim gostima biftek u ananasu, kombinaciju koja se jako dobro uklapa.

Desk FoNeta

Nema komentara.

Najčitanije

Najviše komentara