Vino&hrana
16. 07. 2016
KOD KAPETANA
Na obali Dunava, pri kraju Dunavskog keja u Zemunu, koji još uvek čuva duh minulih, boemskih vremena, smestio se restoran Kod Kapetana
Foto portal-srbija.com
Prijatno mesto kojim sa puno umeća i iskustva kormilari neobični 'kapetan' Dragan Martinković, poreklom rođeni Beograđanin, baštini u punom smislu reči odličnu reputaciju kultnog mesta devedesetih, restorana Dionis (nalazio se na uglu ulica Požarevačke i Božidara Adžije).
Kuvari restorana Kod Kapetana preporučuju specijalitete kao što su buzara sa prstacima i gamborima i hobotnica na kapetanov način (po specijalnim, još neotkrivenim receptima).
Kao i u prethodnom restoranu Dionis, kuvari se igraju ukusima slano-slatko, pa rado nudim svojim gostima biftek u ananasu, kombinaciju koja se jako dobro uklapa.
Nema komentara.