Vino&hrana
12. 07. 2016
BEVANDA
Restoran Bevanda se nalazi na Vračaru, pošto se prvobitno nalazio u Zemunu i Malom Mokrom Lugu.
Foto restoranibeograd.com
Ime je dobio po istoimenom restoranu u Opatiji, u kome je svojevremeno radio vlasnik restorana.
Ambijent restorana je u primorskom stilu sa ribarskom mrežom na tavanici i sa prirodnim sunđerima, amforama i predmetima iz davnina na zidnim policama restorana.
Restoran je 2009. godine dobio prestižno međunarodno priznanje u ugostiteljstvu Zlatnog Bika. Restoran nudi veliki izbor sveže morske ribe i drugih morskih specijaliteta spremljenih na mediteranski način, poput salata od morskih plodova, rižota (crni, crveni, beli), hobotnica, lignji, škampi, gambora… Jelovnik uspešno dopunjuje i poneko tipično italijansko ili francusko primorsko jelo. ,
Nema komentara.