Vino&hrana
08. 07. 2016
DEPO 23
Vrhunska kuhinja se sprema na još jednom mestu u srcu Beograda, u blizini Vukovog spomenika, pokraj Više poslovne škole je otvoren restoran koji je i svoju kuhinju otvorio za posetioce.
Foto belgradeeye.com
Glavne ideje prilikom uređenja enterijera restorana Depo 23 su bile nekonvencionalizam i neformalizam. Dok čekate poručeno jelo, možete da posmatrate kreativan proces koji se odvija u zastakljenoj kuhinji.
Enterijer je uređen sa stilom, bez mnogo ukrasa, u crno belim tonovima. Sluša se lagani džez a naokolo su okačeni omoti starih LP ploča.
Meni je relativno uzak, zasnovan na konceptu sa pet predjela, pet glavnih jela i pet deserata moderne internacionalne kuhinje. Dostupan je i dnevni meni.
Restoran Depo 23 ima pedesetak mestesta, a radno vreme je od 12 do 24 sata a nedeljom do 17sati.
Nema komentara.