Pošalji prijatelju

Vino&hrana

04. 07. 2016

LA ESTRELLA

La estrella je autentičan restoran španske kuhinje gde se pripremaju originalni specijaliteti a ne oni prilagođeni lokalnim navikama.

Foto belgradeeye.com

Za sve koji robuju tim navikama postoji drugi deo menija sa domaćom i internacionalnom kuhinjom. Internacionalni meni uključuje interesantna predjela (npr.pohovane masline), razne obrok salate(sečuan salata s piletinom), supe, potaže.Od 14 vrsta deserata 4 su španska .

U restoranu La estrella paelje se prave za dve osobe a iznose servirane na tradicionalan način, na tiganju. Piletina i riba ispod soli su specijaliteti kuće a kuriozitet je "Iberico"-čuvena španska pršuta koja se pravi od najkvalitetnijeg mesa svinja hranjenih isključivo žirom i mlekom.

Restoran je podeljen u tri dela, pa u zavisnosti od društva, povoda i afiniteta, možete birati. Prva, glavna sala, je vrlo prostrana. Fontana je u centralnom delu, na zidovima slike svetskih velikana. Druga , tzv. "žuta sala" je namenjena za ručkove kao i "crvena sala" koja je najintimnija što je čini pogodnom za poslovne ručkove.

Desk Foneta

Nema komentara.

Najčitanije

Najviše komentara