Pošalji prijatelju

Vino&hrana

30. 06. 2016

HOLESTEROL

Restoran Holesterol je specijalizovan za razne đakonije iz srpske kuhinje. S obzirom na to da se u njemu jede obilno i da uglavnom nudi jela sa mesom, trebalo bi da razmislite da li je Holesterol pravo mesto za vas ukoliko ste vegetarijanac ili ne volite masnu hranu.

Foto belgradian.com

Restoran će vam ponuditi zadovoljstvo prejedanja upravo onom hranom koja se u savremenim gastronomskim tokovima često može okarakterisati kao ne baš zdrava.

Jednostavan, ali interesantan enterijer sa prasićima nacrtanim na zidovima rad je vlasnika restorana, koji očigledno nije želeo da bilo šta zaseni ponudu restorana.

Među specijalitetima na meniju pronaći ćete brojna jela sa kobasicama i mesom, koja su pripremljena na skoro svaki mogući način koji vam pada na pamet. Tu su i govedji gulaš i pasulj, a specijalitet kuće je šnicla Holesterol - svinjski biftek prekriven slaninom i kačkavaljem i serviran sa kajmakom i pomfritom. Ukoliko preferirate nešto lakše, možete da naručite neko od jela sa piletinom.

Ukoliko želite da preživite ovaj napad hrane na vaš sistem za varenje, u pomoć možete da pozovete čašicu rakije, čašu dobrog vino ili neko domaće ili inostrano pivo.

Desk FoNeta

Nema komentara.

Najčitanije

Najviše komentara