Pošalji prijatelju

Vino&hrana

30. 06. 2016

TABOR

Tabor je jedan od retkih kafana u privatnom vlasništvu koja od samog otvaranja do današnjih dana zadržala visok nivo usluge.

Foto belgradian.com

Ima veoma prijatnu i domaćinsku atmosferu, a orkestar svake večeri uveseljava goste.

Tabor je specijalizovan za jela nacionalne kuhinje, a među njima je jedno naročito hvaljeno. Specijalitet kafane je juneći biftek sa pikantnim prelivom pečen na vulkanskom kamenu, a priprema se ispred gostiju. Ono što vidite je ono što i dobijete, i nema greške u izboru.

Tabor takođe preporučuje grilovanu svinjetinu punjenu pečurkama, šunkom i kačkavaljem, Tabor krompir i taljatele sa dimljenim lososom umočenim u pavlaku, luk i mirođijom.

Desk Foneta

Nema komentara.

Najčitanije

Najviše komentara