Vino&hrana
30. 06. 2016
ZLATNI BOKAL
Zlatni bokal je jedna od najmlađih skadarlijskih kafana, otvorena 1963. godine.
Foto belgradian.com
Spada među manje, ali podjednako prijatne kafane, a prepoznatljiva je po niskim plafonima, malim drvenim prozorima, rustičnom dekoracijom sa zavesama i zidovima prekrivenim slikama starog Beorgada.
Gosti je vole zbog žive muzike i velikih, obilnih porcija hrane. Iako u Zlatnom bokalu nećete zateći veću gužvu, on je i dalje jedno veoma toplo, prijatno i autentično mesto u kojem možete da obedujete ukusne specijalitete.
Ponuda kafane predstavlja kombinaciju domaćih i internacionalnih jela sa, naravno, neizostavnim mesnim menijem. Medju jelima koja bi trebalo probati nalaze se pileća džigerica rolovana slaninom, biftek na roštilju i ćevapčići sa kajmakom.
Nema komentara.