Vino&hrana
28. 06. 2016
DOBRILA
Na prostoru nekadašnjih konoba "Na dnu mora" i "Amfora", u Dobračinoj ulici, smešten je restoran internacionalne kuhinje Dobrila.
Foto belgradeeye.com
Enterijer nije drastično menjan, već je samo prilagođen klupskom ambijentu, morsku ikonografiju zamenile su barske stolice i muzička bina (uživo pop muzika od srede do subote).
Ovde dolaze razočarani koji hoće da zaborave i srećni koji to hoće da pokažu i podele sa drugima, pa se dobre vibracije osećaju i na plesnom podijumu i u tanjiru.
Prostor donekle podseća na vinski bar kojim dominira prelepi šank. Dobrila je u dnevnoj varijanti internacionalni restoran, a sa prvim sumrakom postaje vrhunski bar klub. Vinska karta sadrži pića iz 12 zemalja, dovoljno je bogata da može da parira najboljim vinskim barovima.
Lični pečat baru daju Dobrilini koktel majstori.
Nema komentara.