Vino&hrana
28. 06. 2016
VAROŠ KAPIJA
Restoran je osnovan 1920 godine pod imenom Kosmaj, posle II Svetskog rata, pedesetih godina dobija ime Toplicin Venac po tada istoimenoj ulici, sa bogatom tradicijom, preko 90 godina, menjao je ime, ali je očuvao duh starog Beograda.
Foto belgradeeye.com
Renoviranjem 2005. godine dobija sofisticirani spoj restoranske elegancije i boemske atmosfere, što ga čini prigodnim kako za svakodnevne prilike, tako i za poslovne i privatne svečanosti.
Stići do Varoš kapije je veoma lako - restoran je u strogom centru Beograda, tik uz Zeleni Venac i u neposrednoj blizini uluce Knez Mihajlove i Trga republike.
Restoran Varoš kapija je proširio svoju ponudu na catering, uslugu dostave i hrane za poneti.
Varoš kapija raspolaže sa kapacitetom od 60 do 70 sedećih mesta. Podeljena na dva nivoa. Donji deo restorana preovladava ležernijom kafanskom atmosferom, dok je gornji deo restorana većim delom galerija izdeljena u tri podceline modernijeg enterijera.
Nema komentara.